• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

De locatie


Wij hebben ervoor gekozen om in Amersfoort te gaan trouwen. Ten eerste Kelly is daar geboren en ten tweede de locatie daar was onwijs mooi !

Nu zaten wij te twijfelen om foto's van de locatie te delen ja/nee, maar omdat degene die straks een uitnodiging mogen ontvangen het alsnog kunnen opzoeken. Delen wij hieronder wat foto's van de locatie.

De 1e locatie is het oude magazijn, hier wordt de ceromonie gehouden en de borrel. vanaf 17 uur gaan we naar de 2e locatie die ligt 5-10 m. verderop en is ook onderdeel van dezelfde firma. Die locatie heet het centraal ketelhuis. de 2e locatie zal omgetoverd worden in een prachtige feestzaal, waarbij wij hebben gekozen om niks eraan toe te gaan voegen. Dit omdat de locatie al enorm mooi van zichzelf is. Er zal s'avonds een dj aanwezig zijn om er vanaf het begin tot het einde een feest van te maken die niemand mag/gaat vergeten !

 

Het oude magazijn;

 

Het centraal ketelhuis;

 

Laatste wijzigingen

De zoektocht
donderdag 13 september 2018

Thema
woensdag 4 juli 2018

Tradities deel 1
vrijdag 1 juni 2018

Tradities deel 2
vrijdag 1 juni 2018

De locatie
maandag 28 mei 2018

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven