• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Onze gasten


Een gastenlijst maken... het klinkt simpel, maar wij vonden het alles behalve dat.

Wie nodig je wel en niet uit? 

Onze eerste gedachten tijdens het maken van deze lijst; moet dit nu al? Ja.. dit moest nu al. De locatie wilt weten hoeveel mensen er komen en voor je budget is het ook handig om te weten hoeveel mensen er kunnen komen.

Onze eerste gastenlijst was eigenlijk zo gemaakt, hoe meer zielen hoe meer vreugd !

Onlangs keken wij nog is een keer naar de gastenlijst en stelden wij ons zelf de vraag; waarom nodigen wij zoveel mensen die je eigenlijk niet of nauwelijks spreekt?

Je betaald flink wat geld voor je gasten, omdat wij een vrij prijzige locatie hebben uitgekozen.

Toch nog maar eens kritisch naar die lijst kijken. Je komt werkelijk waar tot de ontdekking dat je er toch eigenlijk een paar liever niet erbij hebt. Of omdat je ze simpel weg nooit spreekt of omdat zij niets aan jou dag zullen toevoegen. Dat klinkt allemaal misschien gek, maar maak zelf maar eens een lijst. 

Wij verwachten dat er best mensen zullen zijn die zich gepasseerd gaan voelen, maar even heel bot.. we don't care. Het is onze dag die wij willen vieren met mensen van wie wij houden en om wie wij geven of mensen die je doorgaans veel spreekt (denk aan bepaalde collega's).

Waarom zou jij je verre tante uitnodigen die je nooit spreekt, omdat jij denkt dat zij zich anders gepaseert voelt? Of omdat je moeder het ook leuk zou vinden als ze komt? Het is toch jouw bruiloft?

Wij hebben alweer 25 gasten van onze lijst afgehaald. En misschien komen er nog mensen bij, misschien gaan er nog mensen af. Het duurt nog 1,5 jaar wie weet wat er gebeurt in die tijd.

 

Daarnaast hebben wij een duidelijke selectie dag en avond gasten. Zo houden wij het op de dag klein en intiem en s'avonds groots en gezellig ! maar wel met mensen die iets voor onze betekenen.

Het wordt in iedergeval een super mooie dag.

Laatste wijzigingen

De zoektocht
donderdag 13 september 2018

Thema
woensdag 4 juli 2018

Tradities deel 1
vrijdag 1 juni 2018

Tradities deel 2
vrijdag 1 juni 2018

De locatie
maandag 28 mei 2018

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven