• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Welkom op onze pagina


Welkom op de trouwpagina van Anniek en Maarten!

Via onze trouwpagina zullen we je informeren over wie we zijn en uiteraard alles over ons huwelijk, zoals wanneer en waar we gaan trouwen, wie de getuigen en ceremoniemeester zijn, en nog veel meer.

In ons verhaal nemen we je mee terug naar hoe onze relatie begon, tot aan het moment dat we op 14 juli bij het 'altaar' staan. 

Lees bij het kopje 'RSVP' hoe je jullie aanwezigheid voor de dag kunnen bevestigen. Mocht je (onverhoopt) toch niet aanwezig kunnen zijn, dan horen wij dat ook graag. 

Bij de 'Bridal crew' zullen we je kennis laten maken met de ceremoniemeesters en getuigen van de bruid en bruidegom.

Op de pagina 'Praktische zaken' staat diverse informatie over o.a. de locatie, de route, mogelijke hotels in de buurt, de dresscode. De frequently asked questions zullen daar beantwoord worden. Hou je er helemaal van om van tevoren te weten hoe de dag eruit komt te zien, kijk dan bij 'Dagplanning'.

Wil je op de hoogte gehouden worden van updates? Klik links op 'Hou mij op de hoogte' en we sturen je automatisch een email als we de site hebben bijgewerkt. Ook zouden we het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Wij kijken al enorm uit naar 14 juli 2023! Veel leesplezier!

Liefs, Maarten & Anniek 

 

 

 

Laatste wijzigingen

Praktische informatie - FAQ
dinsdag 11 juli 2023

Bridal crew
vrijdag 12 mei 2023

Dagplanning
dinsdag 9 mei 2023

Praktische informatie - Locatie
dinsdag 9 mei 2023

Ons verhaal
dinsdag 9 mei 2023

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven