• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Welkom op onze pagina


Welkom op de trouwpagina van Gabriella en Hugo!


Wij gaan trouwen op 16 augustus 2018 bij de Lickebaertshoeve in Maasland. 

Voor onze bruiloft hebben we een beeld in ons hoofd van familie en vrienden die samen een fijne tijd hebben. Authentiek, gezellig en ontspannen zijn onze keywoorden. Tuurlijk draagt Gabriëlla een trouwjurk en heeft Hugo een pak, maar verder hebben we de dag meer ons gemaakt. 

Zo zal de ceremonie worden voltrokken door een ceremoniespreekster, Annemarie, die tevens trouwambtenaar is, waardoor het niet alleen maar "ja"-zeggen wordt. 


De taart bewaren we speciaal voor als iedereen er is omdat we graag één moment wilden met alle gasten. Want iedereen is belangrijk voor ons en wij voelen ons gelukig met onze dierbaren bij ons. 

Heb je vragen mail naar Pamela (pamheus@gmail.com) of stel ze in het gastenboek. Dan antwoorden we asap.

Tot 16 augustus!

Liefs,
Hugo en Gabriëlla

 

P.S. Wil je op de hoogte gehouden worden van updates? Klik links op 'Hou mij op de hoogte' en we sturen je automatisch een email als we de site hebben bijgewerkt. 

Laatste wijzigingen

Dresscode
vrijdag 22 juni 2018

Ceremoniemeesters
vrijdag 22 juni 2018

Welkom op onze pagina
vrijdag 22 juni 2018

Cadeau: bijdrage Tuin
zondag 10 juni 2018

Moestuin
zondag 10 juni 2018

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven