• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Routebeschrijving en parkeren


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Trouwlocatie:

Kasteel Woerden

Kasteel 3

3441 BZ Woerden

 


Routebeschrijving:

Vanaf Utrecht

Volg de A12 tot afslag 14 Woerden. Ga Rechtsaf en volg de Europabaan (N204) tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf, over het water en bij de volgende rotonde rechts de Polanerbaan in. Rij onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, de Stationsweg op. Volg de weg langs het water (links aanhouden op de Oostdam) tot de T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U ziet het kasteel aan uw linkerzijde. Direct achter het kasteel is gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf Rotterdam
Volg de A12  tot afslag 14 Woerden. Ga Rechtsaf en volg de Europabaan (N204) tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf, over het water en bij de volgende rotonde rechts de Polanerbaan in.
Rij onder het spoor door en ga bij de T-splitsing links, de Stationsweg op. Volg de weg langs het water (links aanhouden op de Oostdam) tot de T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U ziet het kasteel aan uw linkerzijde. Direct achter het kasteel is gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf Woerden C.S. ca. 4 minuten lopen
Vertrek vanaf het Stationsplein-Noord rechtdoor over de Stationsweg. Volg de weg naar links bij Oostdam, u loopt langs het water. De weg maakt vervolgens een flauwe bocht naar links. Het kasteel bevindt zich meteen na deze bocht aan uw linkerhand.


Parkeren:

Parkeren bij Kasteel Woerden
Achter het kasteel bevindt zich een eigen parkeerplaats met 50 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gereserveerd. Het parkeerterrein is voorzien van een slagboom. Voor vertrek kunnen de gasten een gratis uitrijkaart ophalen bij de ceremoniemeester. Om minder dan vijf minuten loopafstand is er parkeergelegenheid voor 600 auto's verdeeld over drie parkeerterreinen. 
Adres parkeerplaats Kasteel Woerden: Kasteel 3, 3441 BZ Woerden

Parkeren bij Defensie-Eiland

Direct achter de parkeerplaats van het kasteel (1 minuut lopen) bevindt zich parkeergarage Defensie Eiland. Deze parkeergarage beschikt over 80 plaatsen (inclusief 6 oplaadpunten voor elektrische auto's). De kosten bedragen  € 2,00 per uur. Adres voor navigatie: Defensie-eiland 165, 3441 BZ Woerden 

Parkeren bij Castellum 
Indien er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn op ons terrein, is het mogelijk om gebruik te maken van parkeergarage Castellum* in het centrum van Woerden, op vier minuten loopafstand van het kasteel. Hier zijn 520 plaatsen en de kosten bedragen € 2,00 per uur. Indien gewenst kunnen wij uitrijdkaarten verstrekken aan uw gasten voor € 7,00 per auto. Met deze uitrijdkaarten is het mogelijk om 24/7 uit te rijden.
Adres parkeergarage Castellum: Meulmansweg 8S, 3441 AT Woerden

Parkeren bij P+R Polanerbaan 
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de P+R Polanerbaan gelegen op vijf minuten loopafstand van Kasteel Woerden. Dit is een gratis parkeervoorziening en 24/7 open, deze openbare parkeerplaats is op basis van beschikbaarheid.
Adres P+R Polanerbaan: Polanerbaan 1, 3447 GN Woerden

Laatste wijzigingen

Welkom op onze pagina
donderdag 11 juli 2019

Praktische informatie
donderdag 4 juli 2019

Routebeschrijving en parkeren
zondag 30 juni 2019

RSVP Bruiloft Gerben & Fijke
vrijdag 28 juni 2019

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven