• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Algemene informatie


Ceremoniemeester

Onze ceremoniemeester is Miranda Timmermans. Zij zal in de aanloop naar het huwelijk een (deel) van de communicatie over ons huwelijk overnemen. Uiteraard kunnen jullie ook haar benaderen met vragen of voor overleg.

Tel: ....
E-mail: ....

Stijl(vol)

Bij een huwelijksfeest hoort natuurlijk ook feestelijke kleding. Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie feestelijk gekleed komen! Onze kleding heeft een knipoog naar de jaren 50, een beetje vintage stijl. Daarop is de locatie van de feestavond ook uitgezocht, het is geen modern en strak zaaltje geworden.

Dresscode

De kleuren voor de dag zijn zwart en wit. Wil je toch een beetje kleur aan je outfit te geven, dan kan je een subtiel rood accent toevoegen. Denk aan iets in je haar, sieraden, vlinderdas, brettels of riem. Het is leuk als het lukt om een knipoog te geven naar de vintage stijl, maar dat is geen must.

We begrijpen dat het zomers best warm kan worden, maar we stellen het op prijs als jullie je (korte) spijkbroek, t-shirt of ander zomers goed thuis laten. Dit geldt ook voor je sneakers of slippers. Oh jah, de kleuren roze, paars, oranje, geel en andere felle of fluoricerende kleuren zijn echt taboe.

Fotografie en Social Media

...

Laatste wijzigingen

Algemene informatie
woensdag 3 januari 2018

Welkom!
woensdag 3 januari 2018

Het feest
woensdag 3 januari 2018

De huwelijksvoltrekking
woensdag 3 januari 2018

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven