Dagplanning

7.00u
- opstaan
- ontbijten (als ik wat lust)
- douchen
- Mijn jurk aan
- Mijn haren laten doen
- En me eigen op maken
Kapper moet ik nog bespreken. Ik doe mijn badjas maar aan dat is het makkelijkst als mijn haren gedaan zijn, dan hoef ik maar 1x wat over mijn hoofd heel voorzichtig... jaaa dat is mijn trouwjurk. Ik maak mezelf op of laat me opmaken.

13.15u - 13.30u
De daggasten worden verwacht bij mijn ouders thuis. Als het bijna 13.45u is dan gaan ze naar buiten en verzamelen ze zich bij de voordeur. En daar is het wachten tot Robert mij komt ophalen.

13.45u
Robert belt aan, wat zal hij aan hebben? Zijn batman pak waar hij mij wel eens mee verrast heeft? Haha, wel spannend hoor, we gaan het zien. Ook ben ik benieuwd wat Robert en alle anderen van mij vinden. En ik ben benieuwd wat Robert voor bruidsboeket heeft gekozen voor mij.

14.00u
Naar het gemeentenhuis, het is maar 5 minuten rijden dus daar zijn we zo.

14.15u
Trouwen in het gemeentenhuis 

15.30u
Trouwen in de kerk. Mijn vader gaat me ook nog weg geven. Wat er voor liedje gedraaid word tijdens het weggeven moeten we nog bekijken. De tijd om te trouwen in de kerk moet nog besproken worden. Rond augustus/september kunnen we een volgende afspraak maken met de pastoor.

16.30u
Wij gaan vanuit de kerk foto's maken hier in de buurt en de daggasten gaan naar het feest adres. Daar kunnen zij een drankje nuttigen.

18.00u
Als wij weer terug zijn van foto's maken, beginnen we aan de koffie tafel met alle daggasten bij de feestlocatie.

20.00u
Het feest!!! Om te beginnen met het aansnijden van de taart, en iedereen die lust kan een heerlijk stukje nemen. Als de taart een beetje gezakt is gaan Robert en ik de dansvloer op waar we onze openingsdans gaan doen. Daarna komen onze ouders op de dansvloer erbij en dansen een liedje, en daarna eventueel de andere koppels of de mensen die mee willen dansen. En voor de rest van de avond laten we het aan de DJ over, het bepalen van de nummers en gaan we met zijn allen een geweldige avond maken zodat Robert en ik deze dag nooit zullen vergeten!

1.00u
Einde feest


onzetrouwpagina.com trouwshop.com