Welkom op onze pagina

Welkom op de trouwpagina van Remond en Marijke!

Even kort over ons.....

Twee jaar geleden op 11 juni 2016 leerden wij elkaar kennen.... dat was op het verjaardagfeestje van Dustin (jongste zoontje van Marijke). Remond kwam met zijn neefje Stefan mee naar het feestje. (stefan was op dat moment de beste vriend van Marijke) we hadden met zn allen een leuke dag en Dustin had een top verjaardagfeest.

Savonds kwamen Stefan en Remond terug naar mijn huis, toen hebben wij nummers uitgewisseld en dus contact gehouden. we appten veel en spraken vaak af. Wederzijdse interesse bleek er wel heel erg te zijn dus besloten toen samen verder te gaan.

Na een relatie van 2 maanden ongeveer gingen we uit elkaar..... waarom maakt verder niet uit dat weten wij wel en sommige mensen om ons heen ook wel.

Maar toch hadden we af en toe wel contact met elkaar na de breuk, en zagen we elkaar soms ook nog wel.

In de week van 8 juni 2018 zocht Marijke weer contact me Remond... niet met de bedoeling van weer een relatie te krijgen... maar gewoon even vragen hoe het gaat en hoe het met de jongens is.... we appten wat en een dag later spraken we af... de liefde bleek nog stees wederzijds.

na toch wel twijfel en veel na denken heeft Marijke toch besloten om Remond nog een kans te geven.

en nu zijn we verloofd.

 Wil je op de hoogte gehouden worden van updates? Klik links op 'Hou mij op de hoogte' en we sturen je automatisch een email als we de site hebben bijgewerkt. Ook zouden we het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Veel leesplezier!
Laatste toevoegingen/wijzigingen
Welkom op onze pagina woensdag 1 augustus 2018
wij samen woensdag 1 augustus 2018


onzetrouwpagina.com trouwshop.com