• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Brief van de ceremonie meester


Lieve familie en vrienden van Sabrienna & Joost, 

Onlangs hebben jullie de uitnodiging voor het huwelijk van Sabrienna en Joost ontvangen.Nog een aantal weken en dan is het zover, Sabrienna en Joost zullen elkaar dan eindelijk het jawoord geven. Zij kijken er naar uit deze bijzondere dag met jullie te vieren! Middels deze brief willen wij jullie nog over enkele belangrijke en praktische zaken informeren. Het bruidspaar wil benadrukken dat u op elk moment welkom bent, u kunt dus ook alleen naar het feest komen. 

De ceremonie 
De ceremonie zal vanaf 15.00 plaatsvinden in de dorpskerk van Abcoude. Wij verzoeken jullie om 14.30 aanwezig te zijn zodat wij, alle gasten kunnen helpen met een plaats in de kerk. Alle daggasten worden vriendelijk verzocht zich te melden bij Quinten en de ceremonie meester. Het is niet toegestaan indien het bruidspaar binnen komt om foto's te maken. Er komt een fotograaf welke deze mooie momenten vast legt. 

Na de ceremonie zal er buiten gelegenheid zijn om met de getuigen, en familie foto's te maken. 

Het feest
Direct na de ceremonie, om 16.00, zullen wij gezamenlijk vertrekken naar de Piet Mondriaan, wat op enkele minuten lopen van de kerk ligt. Het bruidspaar heeft ervoor gekozen direct naar de feestlocatie te gaan, omdat het hoofddoel van de avond een gezellig feest is voor iedereen, waarbij iedereen zichzelf is en er ook lekker gedanst mag worden.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
Tussen 16.00 en 17.30 zullen wij onder het genot van een stukje taart en bubbels proosten en is er de gelegenheid het bruidspaar te feliciteren.
 
Tussen 18.00 en 20.00 zal er een buffet geserveerd worden, dit houdt in dat er een aantal gerechten zijn ( chinees ), mits men vanaf 18.00 aanwezig is. Mocht u later komen dan 20.00, wilt u dit dan aan de ceremoniemeester doorgeven? Tijdens het diner is er ook gelegenheid om iets te kunnen zeggen tegen het bruidspaar. 
 
Na 20.00 zal het feest dan echt losbarsten en wordt iedereen van harte uitgenodigd een danspas te wagen. Voor drank ( bier, rrode, witte wijn en uiteraard frisdrank, koffie en thee) wordt gezorgd. Het feest eindigt om 01.00.
 
Het cadeau
Als u een cadeau wilt geven aan Sabrienna en Joost zou u ze erg blij maken met een financiële bijdrage. Deze bijdrage kunt u achterlaten in een speciaal daarvoor ingerichte eveloppendoos die in het Piet Mondriaan zal staan.
 
Dresscode ‘Feestelijk’ 
Om het feest op en top feestelijk te maken, wil het bruidspaar u uitnodigen in een zo feestelijk mogelijke outfit te verschijnen. U kunt nu eindelijk die geweldige jurk of pak aan die op een ander feest ‘overdressed’ zou zijn, want op deze avond kunt u niet overdressed genoeg zijn! Het is niet de bedoeling verkleed te komen, maar echt zo feestelijk mogelijk. Ter inspiratie: wat zou u op de rode loper aandoen?
 
Speeches
Het bruidspaar heeft te kennen gegeven liever niet te worden verrast met speeches, acts of andere ludieke acties. Mocht u het bruidspaar toch graag willen toespreken, dan verzoeken wij u van te voren contact op te nemen met de ceremoniemeester in verband met de planning.
 
Aandenken en website
Als aandenken aan deze prachtige dag willen wij graag een cadeau namens alle gasten verzorgen. Wij willen daarom graag van iedere gast een ‘glamourfoto’ laten maken, dit zal gebeuren tussen 19.00 en 20.00. 
Tevens wil ik u vragen om u favorieten recept met persoonlijke noot naar mij toe te mailen (danielleklein60@hotmail.com) zodat ik er een recepten boek van kan maken en op de dag namens u allen kan overhandigen.
Graag ontvang ik uiterlijk 2 weken voor de bruiloft het recept. 
 
Wij hebben voor de gelegenheid een website gemaakt:
Op de website is ook alle informatie terug te vinden. Wij willen u van harte uitnodigen alvast een boodschap in het gastenboek achter te laten, op de dag zelf is er namelijk geen fysiek gastenboek aanwezig. Wij zullen de foto’s en berichtjes in het gastenboek verwerken tot een mooi aandenken aan deze prachtige dag.

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op de 22e! 
Mocht u vragen hebben, ook op de dag zelf, kunt u zich tot de ceremoniemeester wenden:
 
Danielle spelbos 0617658696 / danielleklein60@hotmail.com
 
 
Locaties en routebeschrijving
 
 
Alle locaties bevinden zich op een paar minuten loopafstand van elkaar, zie bijgevoegd kaartje. Mocht u te vroeg bij de kerk aankomen, in de buurt  zitten een aantal cafeetjes waar u iets kunt drinken.
 
Auto parkeren:
Parkeren kan het best schuin tegenover het Piet Mondriaan gebouw. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar de kerk ( denk aan uw blauwe parkeerschijf)
Mensen die slecht ter been zijn hebben de mogelijkheid om op de stoep naast de kerk te parkeren. In verband met de beperkte ruimte daarvoor graag even van tevoren mij ( Danielle Spelbos) hiervan op de hoogte stellen per mail.
Vanaf de kerk naar het Piet Mondriaan gebouw is het ongeveer 5 minuten lopen, schuin tegen over de parkeerplaatsen.
 
Trouwlocatie:
Dorpskerk Abcoude
Kerkplein 45
1391 GJ Abcoude 
 
Parkeerlocatie:
Piet Mondriaan
Broekzijdeselaan 46
1391 XL Abcoude

 

Laatste wijzigingen

Wij !
woensdag 6 september 2017

ten huwelijk gevraagd 26-12-2016
woensdag 6 september 2017

Brief van de ceremonie meester
woensdag 6 september 2017

Hoe ons sprookje begon
woensdag 6 september 2017

Welkom op onze pagina
dinsdag 29 augustus 2017

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven