• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Nice / Oud Nice


Voor wie op Nice vliegt en/of tijd heeft om de stad te bezoeken is Oud Nice een aanrader!

Je volgt de borden 'Prom des Anglais'.

Eenmaal op de boulevard rij je deze door net voordat je schuin links voor je een park ziet. Een herkenbaar punt is voor mijzelf altijd het Casino met daarnaast de MAC Donalds op de hoek. Daar is dé beste parkeerplaats van de hele boulevard en altijd plek (adres op de afbeeldingen hieronder).

Aan de linkerzijnde van de straat is ook een parkeergarage maar die is erg krap.

De straatjes waar je een brocante markt aantreft (tot 12.00 uur) en misschien Tina Turner of Lionel Richie (altijd leuk om die ineens naast je te zien staan) is ook de route door alle vele straatje en vanzelf kom je al helemaal in de Franse stemming. Hieronder de handigste manier om naar het centrum van Oud Nice te komen.

Voor de sportievelingen is er een klim naar een groot park aan het einde van de boulevard; na ongeveer 200 traptreden ben je boven met een uitzicht over de boulevard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste wijzigingen

Markten
donderdag 14 juli 2022

Dagindeling 22, 23 en 24 Juli 2022
donderdag 30 juni 2022

Parkeren
woensdag 29 juni 2022

Something Fun - Louis de Funés
woensdag 29 juni 2022

Nice / Oud Nice
maandag 27 juni 2022

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven