• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Gift Wish


In de twee jaar dat onze creativiteit werd getest door het C#$%virus hebben we ideeën gecreëerd, gewijzigd, verbouwd en verhuisd met alle opstakels die erbij kwamen kijken. Met alle klussen die zijn gestart, afgerond en sommige bijna klaar slaan we steeds iets over. Wij houden enorm van het buiten zijn, wandelen, relaxen, genieten van de zon en het drinken van een wijntje. Een veranda is gebouwd, de achtertuin schoongespoten... en daar is het tot nu bij gebleven. Wat hoog op ons verlanglijstje staat is tuinmeubilair, accessoires, potten, verlichting en een mini wijnkoelkastje om het gevoel waar we naar streven compleet te maken.

 

enlightenedmail We zijn natuurlijk al ontzettend blij dat jullie komen en dat we samen mooie herinneringen zullen creëren. Dat is zondermeer al het grootste kado om met lieve vrienden en familie samen te zijn. Het worden een paar onvergetelijke dagen en avonden waar we zelf al naar uitkijken en heel veel zin in hebben. Een vrijblijvende digitale cadeaulijst hebben we bij Boon & Bliss waar we een andere droom in stukjes hebben opgedeeld.

https://www.boonandbliss.com/profile?id=978fad0d-4ea4-9c93-4ec3-a4e3ced986e5

Boon and Bliss

 

Laatste wijzigingen

Markten
donderdag 14 juli 2022

Dagindeling 22, 23 en 24 Juli 2022
donderdag 30 juni 2022

Parkeren
woensdag 29 juni 2022

Something Fun - Louis de Funés
woensdag 29 juni 2022

Nice / Oud Nice
maandag 27 juni 2022

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart





^ Scroll naar boven