• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Dresscode


Lieve allemaal,

Bij deze informatie over wat wanneer te dragen op onze aanstaande bruiloft. We hebben wat vragen gekregen en hieronder de dress codes voor de verschillende tijdstippen.

Vrijdag de 22ste ontmoeten we elkaar s'avonds voor een welkomstdrankje. Trek vooral iets makkelijks aan, neem eventueel een trui of een vest mee voor later in de avond.

 

Zaterdag de 23ste, dit is de dag van de Ceremonie die vindt plaats in de middag.

Dan is de dress code Summer Chic.

De dresscode Summer Chique omvat zomerkleding die is voorzien van een chique touch, maar geen wit voor de vrouwen. Je vindt deze dresscode vaak op uitnodigingen voor bruiloften. Summer Chic omvat luchtige stoffen zoals katoen en linnen in lichte kleuren.

Combineer met ballerina’s of pumps, maar niet met teenslippers. Om de outfit compleet te maken kun je kiezen voor accessoires zoals een hoed of een zonnebril. Houd de outfit bij formele gelegenheden enigszins rustig.

 

Zaterdagavond is de dress code Smart Casual.

Casual, maar dan net wat formeler. Overhemden passen bijvoorbeeld goed bij deze dresscode, maar er hoeft niet per se een stropdas of colbert bij. Ook een polo past binnen smart casual.

Qua broeken kan je als man voor een pantalon kiezen, maar een linnen broek of nette broek is ook prima. Spijkerbroeken, korte broeken, broeken van joggingstof en T-shirts zijn bij deze dresscode not done.

Voor vrouwen geldt dat spijkerbroeken niet geschikt zijn, ook de nettere exemplaren niet. In plaats daarvan dragen vrouwen bijvoorbeeld een nette jurk.

Dit hoeft niet per se een heel formele jurk te zijn, een simpele zwarte jurk kan ook. Een pantalon of nette rok zijn ook prima in combinatie met een blouse of nette top maar geen wit. Je kunt in principe dragen wat je wil, zolang de combinatie er maar netjes, modieus en elegant uitziet. Een spijkerbroek is Casual, maar niet geschikt voor Smart Casual. Combineer je kleding met nette en subtiele accessoires.

 

Zondag de 24ste hebben we gezamenlijk een afsluitende brunch. Draag dan vooral wat voor jou comfortabel is. Hou er wel rekening mee dat het buiten is, schaduwplekken hebben we voorzien.

 

Groetjes, Sandra en Dennis

Laatste wijzigingen

Markten
donderdag 14 juli 2022

Dagindeling 22, 23 en 24 Juli 2022
donderdag 30 juni 2022

Parkeren
woensdag 29 juni 2022

Something Fun - Louis de Funés
woensdag 29 juni 2022

Nice / Oud Nice
maandag 27 juni 2022

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven