• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Braderie en Markt in Sainte-Maxime


Braderie in Sainte-Maxime

Vanaf half juni tot en met half september kun je van vier tot elf uur ’s avonds in Sainte-Maxime de Marché d’artisans et d’artistes peintres bezoeken. Een soort braderie waar ambachtslieden en schilders hun producten tentoonstellen en te koop aanbieden. Een typisch Franse activiteit! Op deze manier ontdek je de cultuur van deze stad en maak je kennis met lokale inwoners. Deze braderie is verspreid over meerdere straatjes in het centrum. Hier kan je dus heerlijk langs slenteren en tegelijkertijd mooie kunstwerken bekijken.

De overdekte markt in Sainte-Maxime

Vanaf april tot en met september kun je deze overdekte markt elke dag van zeven uur ’s ochtends tot en met twee uur ’s middags bezoeken. Vanaf half juli tot en met eind augustus is deze markt ook van ’s middags vijf tot half acht ’s avonds geopend (behalve op zondag). Hier kun je allerlei verse producten kopen: groente, fruit, vis, vlees én wijn. Niet geheel onbelangrijk: de producten zijn van hele goede kwaliteit! Deze gezellige hal staat midden in het centrum.

 


Laatste wijzigingen

Markten
donderdag 14 juli 2022

Dagindeling 22, 23 en 24 Juli 2022
donderdag 30 juni 2022

Parkeren
woensdag 29 juni 2022

Something Fun - Louis de Funés
woensdag 29 juni 2022

Nice / Oud Nice
maandag 27 juni 2022

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven