• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Wijn en Kunst programma Juli 2022 in de Provence


Dit komt uit een Facebookgroep in Sainte-Maxime. Voor wie eerder aankomt of langer blijft is dit misschien leuk om te weten.

wink Vrijdagavond en zaterdagavond kunnen jullie niet, dan hebben we zelf een leuk programma, LOL heart

 

Wijn-châteux en -domaines hebben er enig belang bij dat u tijdens uw vakantie even langskomt. Iets proeven en misschien wat flessen kopen. Maar afgezien daarvan is z’n visite in veel gevallen best meer dan de moeite waard.

Meestal fraai gelegen locaties ‘en pleine nature’, heel speciale ambiance.

Een 40-tal wijnboeren organiseert (in de Provence) al een jaar of tien onder de titel ‘Musicales dans les Vignes’ avondconcerten tussen de wijnranken. Van 9 juni tot half september. Kan qua muziek van alles zijn, van klassiek tot jazz.

Voor het programmaoverzicht: http://www.lesmusicalesdanslesvignes.blogspot.com

Andere en soms dezelfde wijnbouwers willen u met exposities verleiden tot een bezoek. Een initiatief van de Fédération des vignerons indépendant dans Le Var, sinds 1998. Vooral jonge kunstenaars krijgen de kans hun werk tentoon te stellen. Het thema is dit jaar: art, vin et humanité.

Wat mooi uitkomt: vrijwel alle adressen liggen aan de aantrekkelijk Route des Vins de Provence (www.routedesvinsdeprovence.com)

Kijk voor de expo’s op www.art-et-vin.net

 

 

Laatste wijzigingen

Markten
donderdag 14 juli 2022

Dagindeling 22, 23 en 24 Juli 2022
donderdag 30 juni 2022

Parkeren
woensdag 29 juni 2022

Something Fun - Louis de Funés
woensdag 29 juni 2022

Nice / Oud Nice
maandag 27 juni 2022

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven