Dominicaanse republiek = nee, Aruba = nee, Bonaire = nee, nee, nee, nee

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Hoezo moeilijk kiezen?
Uit eigen ervaring kan ik inmiddels vertellen dat het heel gemakkelijk is om "Ja" te zeggen als je ten huwelijk gevraagd wordt. :hearts:
Maar dan begint het gekkenhuis pas!!! :mad:
Het enige idee wat ik tot dusver over mijn bruiloft had was ergens op een tropisch eiland :surfer: ... Maar dan?
Dan ga je samen nadenken. Gelukkig blijken we het grotendeels eens te zijn en is er in de overige zaken een compromis te vinden. Als je dat allemaal bedacht hebt ga je eens uitrekenen hoeveel de ideale bruiloft je zou gaan kosten. Daar kun je het beste een stoel bijpakken want je schrikt je (zelfs als je van het ergste uitgaat) rot :shock: !!!
En dan ga je denken :chinrub: , denken :chinrub: en nog eens denken :chinrub: .
Als eerste optie hadden we de Dominicaanse republiek , probleem daar was dat je dan fikse legalisatiekosten moet betalen om je huwelijk in Nederland goed geregistreerd te krijgen. Dus toen gingen we verder kijken, Aruba klonk wel leuk, maar uit nader onderzoek (lees het lezen van reisgidsen), bleek dat daar verder niets te doen is :eatpaper: . En begrijp me niet verkeert, niets doen (okay privédingen :hugging: ) is hartstikke leuk (en lekker), maar om twee weken alleen maar het strand en het bed te zien? Dus verder kijken: Bonaire; leuk, gaaf eiland (duiken!:snorkling: ), geen legalisatiekosten. Nadeel: relatief weinig lastminutes, dus duur voor de 'gasten'. Hé kijk: combinatiereis Bonaire & Curacao is voor ons net zo duur :cheer: Das mooi, dan gaan we eerst naar Curacao, trouwen we daar (meer lastminutes, dus goedkoper voor de 'gasten') en daarna gaan we zelf op huwelijksreis (naar Bonaire). Bij berekening van de verblijfskosten (op één van de Nederlandse Antillen) bleken deze echter bijzonder duur. Dus ook deze optie opzij geschoven. :(()
Terug naar de Dominicaanse republiek. Tja, die legalisatiekosten. Maar als het verblijf en de bruiloft nu veel goedkoper zijn dan vallen die in het totaal plaatje misschien weer weg... Dus maar weer opnieuw bekeken.
Nadeel van de Dominicaanse republiek is dat het erg lastig is om zelf (in samenwerking met een weddingplanner ter plaatse) onze bruiloft te regelen (is wellicht gezien het (juridische en financiele risico ook niet handig). Dus dan is het wel compleet uitbesteden aan een reisbureau.
Kortom ik weet het even niet meer :shrug:
(Anton is halverwege al afgehaakt):lol:
Kortom we gaan nog maar even nadenken:-? Iemand nog ideeën??? En ja, ik wil nog steeds :heartbounce:

onzetrouwpagina.com trouwshop.com