week 42:

Dinsdag:

Het trouwvervoer is ook geregeld. Thnx to Huub Rossel (vader Sjoerd)! Voor ons was dit niet het belangrijkste item van de dag. Als we in onze bloemetjesauto hadden moeten gaan, hadden we het ook prima gevonden. Echter nu het geregeld is, zijn we er toch ontzettend blij mee! Het zal een echte mercedes auto worden. Welk type, is afhankelijk van wat er op dat moment beschikbaar is. Maar zeg nou zelf, is er een mercedes die niet geschikt of mooi is???

Donderdag:

extra fotograaf geregeld!
Fotografen kun je natuurlijk nooit genoeg hebben op deze dag. Waar al afgesproken was dat Nico (sjoerd broer) de trouwreportage zou doen, en Patrick (man van nicht Daisy) in de avonduren wat foto's zou maken, is er nu een tweede Nico toegevoegd. Deze man volgt een opleiding tot fotograaf en studeert in januari/februari af. Voor zijn eindopdracht zocht hij nog mensen waarvan hij foto's kon maken.

Na een aantal keren op en neer gemaild te hebben, is er afgesproken dat de tweede Nico, vanaf 7 uur in de ochtend tot 13 uur in de middag alles komt fotograferen. Van het aankleden, de make-up, de styling, het ophalen, trouwplechtigheid, en het onderonsje in Tegelen tot 13 uur.

Dit alles kost ons helemaal niks. Dit omdat hij  nog in opleiding is. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee! Van tevoren zal er nog een proefshoot plaatsvinden in de buurt, om kennis te maken en te kijken naar bepaalde wensen. Nico wilde deze foto's dan wel gebruiken op zijn website en portfolio. Maar daar hebben wij natuurlijk geen moeite mee!
onzetrouwpagina.com trouwshop.com