• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Covid-19


Lieve vrienden en familie

Momenteel leven we in onzekere tijden. Iedere dag zijn de maatregelen rondom COVID-19 weer anders. 
Via de website willen we jullie graag op de hoogte houden over de ontwikkelingen rondom ons huwelijk.
Vergeet niet op de "hou mij op de hoogte" te klikken (links op de pagina of onder in de pagina) en vul even je e-mail adres in dan krijg je automatisch een e-mail als wij iets nieuws gepost hebben op de website.

Update 16/09

Hallo allemaal, 

We hopen dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt. 

Jammer genoeg is corona er nog steeds en gaan de cijfers de verkeerde kant op. Gegeven deze situatie hebben we, in samenspraak met de feestzaal, beslist ons trouw feest uit te stellen. We communiceren zo spoedig mogelijk over de nieuwe datum voor ons trouwfeest en hopen dat tegen die tijd Covid-19 ons niet meer in zijn greep heeft.

 Zoals eerder aangegeven zal het kerkelijk huwelijk op 2 oktober doorgaan, zoals geplandWe hopen jullie dan ook te zien in tijdens de kerkelijke viering. 

Vele groetjes, 

Joke & Steven

Update 26/7

Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de covid-maatregelen in oktober. Wij hebben alvast beslist dat we ons huwelijk laten doorgaan volgens de beperkingen die op dat moment gelden. Indien de maatregelen een invloed hebben op ons huwelijk en op jullie, onze gasten, brengen we jullie op de hoogte.

Graag vragen we aan iedereen om de maatregelen goed op te volgen zodat we jullie allemaal gezond en wel kunnen terugzien op ons huwelijk!

Laatste wijzigingen

Covid-19
woensdag 16 september 2020

Huwelijksceremonie
zondag 9 augustus 2020

Welkom op onze pagina
zondag 9 augustus 2020

Algemene informatie
zondag 26 juli 2020

Dresscode
zondag 26 juli 2020

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven