• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Namens de ceremoniemeester (Babs)


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Lieve gasten,

Jullie hebben allemaal een uitnodiging ontvangen van het bruidspaar voor hun dag op vrijdag 14 juni 2019. Allereerst wil ik mij graag even voorstellen voor de gasten die mij niet kennen. Ik ben Babs, de zus van Laurie. Het bruidspaar heeft mij gevraagd om ceremoniemeester te zijn en dat wil ik dan ook dolgraag doen! Laurie heeft mij veel betrokken bij het organiseren van de bruiloft, het belooft dan ook een geweldige dag te worden! Nog een paar weken en dan geven Laurie en Maurice elkaar het jawoord. Via deze site wil ik jullie informeren over een aantal praktische zaken en over een verrassing voor het bruidspaar.

 

De ceremonie

De ceremonie zal om 14.00 uur plaatsvinden bij Hotel Restaurant ter Linde, Ommerweg 68 te Zuidwolde. Aan de daggasten wil ik vragen of zij om 13.30 uur aanwezig willen zijn, zodat er voldoende tijd is om de corsages op te spelden.

 

Het gastenboek

Laurie is gek op foto's. Ze willen dan ook graag een gastenboek met foto's. Zowel bij de receptie als bij het feest zal een plek worden ingericht waar alle gasten op de foto worden gezet met een polaroid camera. Er zullen kaartjes hangen waar jullie dan een leuke boodschap op achter kunnen laten. De foto met het kaartje kun je dan ophangen. Dus: trek een leuke outfit aan, zorg dat je haar in model zit, want ook jullie komen op de foto.laugh

 

Ludiek cadeau

Omdat Laurie en Maurice wel houden van een gokje in het casino en het geweldig vinden om een kraslot te krijgen met kerst, het liefst met veel winst uiteraard, heb ik bedacht om ze een geldboom te geven. Ik wil jullie vragen om allemaal een kraslot mee te nemen, het maakt uiteraard niet uit welke. Alle krasloten hangen we dan in een boom en deze wil ik ze dan namens alle gasten aanbieden 's avonds. Wie weet geven we ze dan een gratis bruiloft!

 

Speeches, acts of andere ludieke acties.

Het bruidspaar heeft aangegeven liever geen avondvullend programma te hebben met stukjes. Ze willen vooral lekker feesten!  Uiteraard zijn er mogelijkheden genoeg om deze toch in te plannen. Mocht je graag iets willen doen, zou je dit dan aan mij, Babs, willen doorgeven?

 

Feestgids

We willen graag een feestgids maken. Mochten jullie nog leuke foto's, verhalen, anekdotes of wat dan ook hebben over Laurie en/of Maurice, laat het mij dan weten. We kunnen alles gebruiken!

 

Social media en telefoons

Laurie en Maurice zouden het op prijs stellen dat er op de dag zelf geen foto's op social media komen te staan. Ik wil iedereen dan ook vragen om tijdens de bruiloft geen foto's te posten. De hele dag zal er een fotograaf en een videograaf aanwezig zijn. Ook bij het feest 's avonds is er een partyfotograaf. Kortom: telefoons zijn deze dag niet toegestaan.wink Er zal zonder dat jullie het doorhebben veel beeldmateriaal worden vastgelegd. Ze hopen op foto's zonder telefoon in de hand.

 

Mailadres en telefoonnummer

Mochten er nog vragen zijn, heb je leuk materiaal voor de feestgids of wil je graag iets doen op de bruiloft dan mag je mij altijd bellen, appen of mailen.

Mailadres: babsbroeke@gmail.com

Telefoonnummer: 0651203382

 

Ik hoop op een fantastische dag, maar dat kan haast niet missen. Ik heb er heel erg veel zin in, hopelijk jullie ook. Laten we er met elkaar een onvergetelijke dag van maken met een knalfeest als afsluiter.

 

Liefs Babs

Laatste wijzigingen

Namens de ceremoniemeester (Babs)
zondag 5 mei 2019

Welkom op de trouwpagina van Laurie en Maurice
zondag 5 mei 2019

De kaart
zondag 5 mei 2019

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven