• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Welkom!


Welkom op onze bruiloftpagina!

De Afgelopen tijd was het best een spannende periode. Hoewel wij geen stress hadden en hoopvol zijn gebleven, werd het begin mei toch een beetje spannend.. Gaat de bruiloft door of gaat het niet door? Tijdens de persconferentie kwam daar hoopvol nieuws. Zoals het er nu uit ziet kan onze bruiloft doorgaan! Weliswaar anders dan wij ons in eerste instantie hadden voorgesteld, maar he! de bruiloft / het Ja-woord kan doorgaan en dat is voor ons het belangrijkste. 

Al 2 jaar kijken wij met heel veel liefde en heel veel plezier uit naar deze dag. Want 24 juli, oftewel 24/7 is voor ons een speciale dag. Dit is namelijk de dag waarop wij onze liefde voor elkaar willen bezegelen.

Door het coronavirus zijn wij helaas ook gebonden aan regels. Dat betekend in dit geval dat wij niet iedereen meer kunnen uitnodigen, die wij wel graag uit hadden willen nodigen, en waarvan de mensen al een vooraankondiging hebben ontvangen. Dit betekend dat wij voornamelijk alleen de naaste familie op onze bruiloft kunnen uitnodigen. Wij willen u op het hart drukken dat dit geen persoonlijke keuze is maar dat dit enkel door de regels tijdens deze coronacrisis komt.

Graag vragen wij uw begrip hiervoor, wij hadden het namelijk graag anders gezien.

Wij weten heel goed dat met het corona virus het ook zo maar kan zijn dat onze bruiloft toch niet door gaat. Wij blijven hoopvol en wij kijken met heel veel plezier uit naar onze trouwdag. Wij hopen jullie ook

Via deze weg willen wij dan ook iedereen proberen een beetje op de hoogte te houden van onze bruiloft en eventuele ontwikkelingen.

Wij houden de website uiteraard up to date, dus hou hem in de gaten!

Veel lees en kijkplezier en wij zouden het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten in ons gastenboek.

Liefs,

Natasja en Fleur

heart

Laatste wijzigingen

Ceremoniemeester
vrijdag 15 mei 2020

Fotolocatie
vrijdag 15 mei 2020

Welkom!
vrijdag 15 mei 2020

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven