Home

Welkom op de trouwpagina van Marie-Claire en Michael!Via onze trouwpagina zullen we je o.a. op de hoogte houden van de laatste updates (ivm het weer en corona).

 

Nieuwe coronaupdate (maandag 28 sept 19:30)

We hebben al ruim de helft van onze gasten moeten afzeggen. Vandaar dat we met onze harten in onze kelen naar de perco keken zojuist. Wat betekenen de nieuwe maatregelen concreet voor onze bruiloft?

1) de maatregelen gaan morgen om 18.00 uur in. Onze bruiloft duurt van 15.00 tot 19.00. We hebben dus ontzettend mazzel eigenlijk!!!

2) vanaf 18.00 mogen er binnen maximaal 30 mensen zijn (inclusief kinderen, exclusief personeel) en buiten 40 mensen. 

 

Wat vragen we van jullie:

- Vanaf 18 uur zullen er 20 mensen moeten vertrekken (ervanuitgaande dat we allemaal binnen zijn ivm het weer). We gaan geen mensen aanwijzen. We hopen en gaan er vanuit dat er mensen zijn die zelf besluiten rond die tijd weg te gaan. 

- Wij moedigen het gebruik van mondkapjes aan. Neem vooral je mondkapje mee (herbruikbaar). Ben je die vergeten of heb je die niet? Wij hebben ook voor genoeg mondkapjes gezorgd. 

- Iedereen is verplicht om zijn/haar handen te desinfecteren bij binnenkomst. Wij hebben voor desinfectie gezorgd. Fijn als je regelmatig je handen desinfecteert! 

 

 

 

Ceremoniekoppel

Caroline Fornhoff en Thomas van Ruiten, voor all uw ceremoniemeesterzaken: --------->

carolinefornhoff@gmail.com

Wil je graag iets zeggen doen doen? Neem contact op met onze ceremoniemeesters (don't worry, ze zullen ons niets verklappen)! Laat ze vooral even weten wat (en bij een speech: of het een grappige of emo speech is) en hoelang je denkt dat het duurt. Het liefst uiterlijk 28 sept. 

 

Mededeling: Foto's en video's tijdens de bruiloft

We hebben een fotograaf gedurende de bruiloft, maar hebben zeker geen bezwaar als je foto's maakt (en deelt). Stuur je ze ook naar ons?

Vooral zouden we het leuk vinden als er ook stukjes gefilmd worden, zodat we daar een leuke compilatie van kunnen maken. Dus mocht je je geroepen voelen, film vooral stukjes en stuur het ons! :)

 

Mededeling: Mondkapjes

Neem voor de zekerheid je mondkapje mee!

 

 

RSVP

Waar dit knappe staaltje webdesign vooral voor dient is om te reageren op onze uitnodiging. Laat ons weten of je/jullie erbij zijn door onderstaand formulier in te vullen!

 

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

 

Mailinglist
Wil je op de hoogte gehouden worden van updates? Klik links op 'Hou mij op de hoogte' en we sturen je automatisch een email als we de site hebben bijgewerkt. Je kunt het ook niet doen, en je email adres bij je RSVP achterlaten zodat we je aan een lijst kunnen toevoegen waarmee we alleen met echt belangrijke dingen een mailtje sturen. 

 

That's all for now folks!

't ziet er allemaal een beetje vreselijk uit, maar het werkt (hopelijk).

 

Veel liefs van ons en hopelijk tot 29 sept!

 

 Laatste toevoegingen/wijzigingen
Home maandag 28 september 2020
De lokatie en andere details zaterdag 29 augustus 2020


onzetrouwpagina.com trouwshop.com