De lokatie en andere details

Adres

Alles vindt plaats bij Ohana - een prachtig strandpaviljoen dat we vooral kozen vanwege het prachtige timmerwerk. 

Boulevard Paulus Loot 5a

Zandvoort

Tel: 023 2001125

Email: info@ohanabeach.nl

 

Parkeren en Ov

Als het goed is kun je gewoon aan de boulevard parkeren. Ohana ligt ter hoogte van de vuurtoren. Anders kun je ook in het parkeerterrein van Holland Casino parkeren. Or! Ga met de trein naar stations Zandvoort. Vanaf daar is het zo'n tien minuten lopen. Denk ik. 

 

Google maps

 

Cadeautip
Mocht je graag een bruidscadeau geven, dan zouden wij het het allerfijnste vinden als dat een bijdrage is aan onze bruiloft. Het nummer van onze spaarrekening is: NL95 RABO 1479405388.
 
Dresscode
Het kan handig zijn om platte schoenen te dragen i.v.m de lokatie (strand). Daarbij is het handig om laagjes te dragen en zeker ook een dik vest mee te nemen omdat het eind september al best koud kan zijn en we zo veel mogelijk buiten willen zijn. Verder: leuk als je niet in joggingsbroek kom, maar doe vooral waar je je fijn bij voelt! En needless to say zijn witte jurken voor dames uit den boze (ik dacht dat dat algemeen bekend was, maar ik zag laatst iemand die gewoon schaamteloos een witte lange jurk aandeed op de bruiloft van iemand anders). (Zomerhoeden vind ik trouwens wel echt heel gezellig staan! Dus heb je er eentje liggen waarvan je hem nooit op durft uit angst om als troela over te komen, dit is je kans!)
 
 

 onzetrouwpagina.com trouwshop.com