De voorbereidingen

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Allereerst op zoek naar een locatie.
We wilden graag een locatie waar we de hele dag kunnen blijven.  Dus wettelijk huwelijk, champagne met bruidstaart, receptie en feest. Daarnaast wilde we graag een mooie locatie omdat we alleen voor de wet trouwen.

Ondertrouw.
Op 11 juni trouwen in de gemeente Eijsden. We hebben al vaststaan dat we in Rijckholt trouwen en we krijgen ongeveer een maand van te voren een afspraak met de BABS, die ons zal trouwen, om het een en ander door te spreken. Omdat we in de gemeente Heerlen wonen, gaan we in Heerlen in ondertrouw.
Op donderdag 17 september 2009 om 13.30 uur gaan we in ondertrouw.

De kaarten.
Op 15 januari zijn we naar de drukker geweest. We hebben 6 boeken meegekregen vol met trouwkaarten. Er zit in ieder geval héél véél tussen wat ons niet bevalt. Schiet lekker op zo.
We hebben de boeken samen doorgebladerd en onafhankelijk van elkaar een keus gemaakt. En wat bleek, we hebben dezelfde kaart uitgezocht. We mochten de boeken een week thuis houden en hebben in die week nog regelmatig de boeken doorgebladerd maar we zijn zeker van onze keus.
22 januari op naar de drukker. Onze keus doorgegeven, ook de kleur van de tekst uitgezocht.
Nu alleen nog maar de juiste aantallen en de tekst doorgeven! Dat wordt nog het moeilijkst, maar ja, zo hoeven we ons niet te vervelen!
Op 20 maart is de proefdruk klaar, we zijn erg benieuwd hoe het wordt.

onzetrouwpagina.com trouwshop.com