De locatie

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Allereerst op zoek naar een locatie.
We wilden graag een locatie waar we de hele dag kunnen blijven.  Dus wettelijk huwelijk, champagne met bruidstaart, receptie en feest. Daarnaast wilde we graag een mooie locatie omdat we alleen voor de wet trouwen.

Kasteel Vaeshartelt te Maastricht.
Op woensdag 3 juni zijn we gaan kijken bij kasteel Vaeshartelt in Maastricht. Een hele mooie locatie waar alles mogelijk was wat we wilde, van buiten trouwen tot feest met dj. Op het gebied van eten en drinken was ook alles mogelijk, gezien onze ervaring is dat als er tijdens een feestavond een buffet is dat iedereen gaat zitten en na het eten niet meer gaan dansen. Om dit te voorkomen hadden ze een aantal goede ideeën.
Een goed begin, maar is dit nog te overtreffen?

Koetshuis Kasteel Rijckholt te Eijsden.
Op zaterdag 6 juni zijn we gaan kijken bij koetshuis kasteel Rijckholt. Van te voren dacht ik (Hanneke) dat wordt het toch niet, Vaeshartelt is zo mooi dat is niet te overtreffen. Maar bij aankomst sprak het ons beide direct heel erg aan. We werden heel direct maar heel gastvrij ontvangen. Ook hier was alles mogelijk en weer veel goede ideeën voor eten en drinken. Kasteel Rijckholt is knusser en lijkt direct meer bij ons te passen.

Auberge de Rousch te Heerlen.
Op dinsdag 9 juni zijn we toch maar gaan kijken naar de mogelijkheden bij Auberge de Rousch. Voornamelijk om de zalen gezien te hebben en hun ideeën te horen. Wederom een mooie locatie en vele goede iedeeën, maar wel dezelfde locatie als Ellen en Niels. 
Dat wordt dus nog heel erg lastig.

Op zaterdag 13 juni dan toch de knoop doorgehakt en gekozen voor Koetshuis Kasteel Rijckholt.

Dit wordt de locatie voor onze mooiste dag!


onzetrouwpagina.com trouwshop.com