De jurk

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Op zatersdag 12 september was ik met mijn moeder en zus in Maastricht winkelen. Op aanrade van een collega ging ik langs Double Face op de rechtstraat. Ik dacht we zijn nu toch in Maastricht, laat ik maar direct een afspraak maken. De eigenaresse was erg vriendelijke n gaf aan dat ik een uurtje later al terug kon komen om wat jurken te passen!!
Na een uurtje wat gegeten en gedronken te hebben gingen we op weg naar de eerste bruidsjurk. Nou heel veel mooie dingen gezien en aangehad, misschien zit DE jurk er zelfs wel tussen. We mochten overal foto's van maken, zodat we alles thuis op ons gemak nog eens konden terug zien.
Nog niet alles van de nieuwe collectie was binnen dus het was verstandig om in oktober terug te komen.
Twee uur later liepen we moe maar voldaan terug naar de auto.

Op zaterdag 19 september gingen we (Mam, Ellen, Betsy, Chantal en ik) op weg naar Deurne, een grote bruidsmodezaak die bijna alle merken verkoopt. Ik had me er een hele voorstelling van gemaakt, hier verkopen ze bijna alles dus hier zou DE jurk eigenlijk wel tussen moeten zitten. Im had om 10.30u een afspraak en we gingen vol goede moed naar binnen. Het was een hele grote zaak met heel veel mooie jurken. We kregen een verkoopster aangewezen die mij zou helpen. Als eerste vroeg ze of ik al iets in mijn hoofd had wat het zou moeten worden, nee, want ik wilde zo veel mogelijk verschillend dingen passen. Na verschillende jurken uitgezocht te hebben kon het passen beginnen. Allereerst werd in in een bustier ingesnoerd, nou dan kun je al bijna geen adem meer halen en moet het passen nog beginnen. Daarna kreeg ik ook nog een hoepelrok aan zodat ik beter zou kunnen lopen. De eerste jurk was wel aardig maar het was het niet. Na zo'n 10 jurken te hebben aangehad en we een uurtje verder waren was de tijd om en had ik niet mijn jurk gevonden. Het was het allemaal net niet.
Nou we stonden om 11.45 weer buiten met een vervelend gevoel, de verkoopster had me niet het gevoel van vorige week gegeven. Het was het allemaal niet, er was weinig tijd en alles wat ik had aangehad leek op elkaar.

Na wat ronggebeld te hebben gingen we opweg naar Eindhoven. Bruidsmode Ann & John. Nou eigenlijk gewoon maar om iets anders te passen dan alles wat ik al had aangehad. We werden erg hartelijk ontvangen. We moetsen een kwartiertje wachten en hadden nog niet gegeten. Aan de overkant zat een broodjeszaak, aldaar even lekker een broodje gegeten te hebben konden we met een gevulde maag op naar de volgende passessie.
In eerste instantie had ik jurken aan die (te klein waren, maatje 36) en die weer leken op alles wat ik al had aangehad. Het was allemaal wel leuk, maar het was het net niet. Ik gaf aan een heel ander soort jurk te willen passen en de verkoopster kwam met een jurk aan die er op het hangertje erg leuk uitzag, maar die (volgens mij) toch niet zou staan.
Nou ik kwam het hokje (zonder spiegel) uit en iedereen zei direct wauw. Ik liep naar de spiegel en dacht direct ja dit is 'm.
Na heel wat heen en weer te hebben gelopen met en zonder schoenen en accessoires was het nog steeds wauw en ik kreeg het al helemaal warm van binnen. Na toch nog een andere jurk te hebben aangehad was het toch die ene. Maar ja we waren in Eindhoven, het is pas september en het was eigenlijk niet mijn bedoeling vandaag mijn bruidsjurk te kopen. Na heel wat getwijfel en adviezen van mijn 'personal assistens'  toch de knoop doorgehad en mijn jurk gekocht!

Op vrijdag 5 maart ga ik weer terug om mijn jurk weer te passen zodat hij op maat kan worden gemaakt.

De schoenen zijn binnen!!
Op 23 januari op naar Rotterdam, op advies van mijn nichtje naar Stylez Shoes in Delfshaven. Wat een geweldige zaak. Een verkoper die verstand heeft van schoenen en van voeten.
Wederom heel veel aangehad, maar mijn eerste keus blijkt de beste. Hoewel, dat is af te wachten, ik vind ze geweldig en ze zitten en lopen heerlijk, alleen de hak is 8cm hoog. Dat wordt dus oefenen!!

onzetrouwpagina.com trouwshop.com