Bruidegom

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Dag allemaal,
mijn naam is Roeland, en ik ben van plan deze zomer op 4 juli met Greet te trouwen. Wie ben ik? Goeie vraag, weet iemand ooit wie hij is ... ok, genoeg filosofie, het moet wel plezant blijven om te lezen natuurlijk ! Om te beginnen, zo zie ik eruit :

 
Ik ben geboren op een warme zomer in 1980 ... goed wijnjaar naar het schijnt, of de rest van dat jaar ook goed is, laat ik aan de beoordeling van de lezer over ;-) Ik weet alvast enkele mensen die het met mij eens zullen zijn !!

Na een zorgeloze jeugd in Oelegem, ben ik verzeild geraakt in Nederland, waar ik ben blijven plakken. Daar heb ik Greet leren kennen, hoewel we in België maar op een goeie 20km van elkaar woonden. Op dit moment wonen we nog altijd in Nederland, meer bepaald in Alphen aan den Rijn, en we hebben ook een goeie job hier gevonden. Of Nederland voor altijd wordt, dat is nog een groot vraagteken.

Enfin, ergens in november heb ik dan toch de stap gewaagd om Greet ten huwelijk te vragen, en gelukkig zei ze JA. Meer details kan je vinden op de pagina van "Het aanzoek". Als ze nu nog een keer het voorgaande antwoord wil herhalen op 4 juli, ben ik de gelukkigste mens ter wereld.


onzetrouwpagina.com trouwshop.com