Het aanzoek

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Na bijna vijf jaar relatie werd toch eindelijk een keertje tijd dat Roeland de stap zou wagen, en Greet ten huwelijk zou vragen. De eerste ideeën kregen vorm in de lente 2008. Het plan was dat we op reis zouden gaan naar Italië, en daar was vast wel een mooi en romantisch strandje waar Roeland het kon vragen. Echter, de reis ging niet door door omstandigheden. Dan was het plan om Greet ten huwelijk te vragen tijdens een reis in Kroatië. Volgende probleem: tijdens het kopen van de ring bleek dat ringen een maat hebben, en Roeland, als typische man, had hier geen rekening mee gehouden. En toen was het te laat om nog een ring te kopen voor de Kroatische reis. Geen al te goede start dus ...

Maar dan op 11 september 2008 was het zover. Roeland had, met de hulp van een aantal Transavia collega's van Greet, het plan gesmeed om haar ten huwelijk te vragen in de cockpit van een Boeing 737 die in onderhoud stond. De ring was snel gevonden en gekocht, met de juiste maat deze keer, en de plannen hadden ondertussen concreet vorm gekregen.

's Morgens om 9 uur stond Roeland aan de hangar van Transavia op Schiphol Oost, binnengelaten door de collega's die in het complot zaten. Roeland verstopte zich in de cockpit, iets wat hem helemaal niet verveelde uiteraard, en Greet werd geroepen met een "noodgeval". Toen ze uiteindelijk in de cockpit binnenkwam, had ze natuurlijk meteen door wat Roeland daar kwam doen, en begon zowaar te lachen. Maar toen Roeland uiteindelijk op zijn knie zat, en de bekende vraag stelde, met de ring in de hand, zei ze volmondig "JA".

Vliegtuig in de hangar waar het aanzoek gebeurd is.
 

Na de "JA"


onzetrouwpagina.com trouwshop.com