Bruiloftsfeest 21 december

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Voorafgaand aan het feest besloten we met beide gezinnen gezellig te eten bij Inzicht / Vlietzight. Een goede keuze! Het was heel gezellig, we konden nakletsen, het was lekker eten en voor iedereen hierdoor heel relaxed. Het eten hadden we in kleine porties op verschillende schalen besteld met verschillende gerechten per gang. Hierdoor kon iedereen kiezen wat hem/ haar het lekkerst leek en eten wat je wilde.

Tussen het voor- en hoofdgerecht heb ik mijn jurk aangetrokken en deze keer kon Sjoerd helpen!
De verrassingen waren er vandaag ook nog! Linda had een hele mooie en lieve speech geschreven over alle voorbereidingen met elkaar en hoe iedereen hier van genoten heeft. Ook kwamen hierin de geheimpjes naar voren over de secret ontmoetingen tussen de families. Later bleek dat er zelfs hele strategieen bedacht zijn om Wendy om de tuin te leiden en foto boeken uit het huis te kunnen ontfutselen. Het is gelukt, we hebben het niet gemerkt wink Ook de verrassing van de duiven werd donderdagavond eigenlijk verklapt in het bijzijn van Sjoerd. Gelukkig had hij het niet gehoord!

 

Ook dit ontzettend gezellige etentje kwam tot een einde met een toetje voor iedereen. Het werd toch echt tijd om alles voor te gaan bereiden voor onze gasten en bovenal, wij als bruidspaar moesten ons boven in de zaal verstoppen voordat de gasten kwamen! Wendy was behoorlijk zenuwachtig daar boven. Gelukkig was er wat afleiding van de DJ's die langskwamen, Michiel die het confettikanon kwam installeren en Tim de fotograaf die zijn video camera kwam installeren. Dat maakte het wachten een beetje dragelijk smiley
 

Eindelijk was het zover, werden we aangekondigd door Harold en hoorden we de tonen van 'All of me' van John Legend. We kwamen tevoorschijn vanuit onze verstopplek en liepen over de veranda naar de trap naar beneden. Hier aangekomen deed Wendy direct haar bont-jasje (nep bont natuurlijk!) uit, omdat het veel te warm was. We begonnen met ons rondje langs al onze gasten. Hier hoorden we lieve woorden, mooie complimenten voor onze outfits en vooral veel geluks wensen.
Toen ons rondje zo goed als klaar was, pakten Walter en Esmeralda het podium en de microfoon. De mannen en vrouwen van het vrijgezellenfeest moesten zich vooraan verzamelen aan de linker en de rechterkant. Wij waren heel benieuwd wat er nu zou komen.... Gelukkig viel het mee cheeky We kregen mooie fotoboeken van de dagen, om nog eens terug te kijken. De meiden hadden samen ook geld bij elkaar gelegd voor een aantal mooie kado's. Het mooiste kado van de meiden was het schilderij met de gepimpte BH's en de foto's van die dag.
De verrassingen waren nog niet helemaal voorbij. John en Linda vroegen ons te blijven staan. Vervolgens kwamen Dave & Patrick met een enorme ton naar voren. Het bleek dat hier allemaal blikken in zaten. Vooral blikken met etenswaren, maar ook andere blikken. De opdracht was vrij geinterpreteerd door alle gasten smiley De blikken zijn voorzien van nieuwe kleurrijke etiketten en in veel gevallen mogen wij gaan raden wat er in zit. Hier zijn we de komende tijd dus nog wel lekker mee bezig! We moesten er enorm om lachen en vinden het een leuk en origineel kado van al onze gasten!!

Langzaamaan werd het tijd voor de opening van het feest. We wilden tenslotte een goed knal- en dansfeest! Wij maakten ons hiervoor klaar samen met de DJ's en de zaal werd donker gemaakt....
Iedereen was in afwachting en de muziek werd gestart. Met een mooie intro werd voorgesteld:

to the best party people in the world; Your DJ's for the evening: Mr & Mrs. Munniksma!!!

 

En als verrassing het confetti kanon tijdens onze openings-act!!!

Het feest kon beginnen!! Na zo'n 10 minuten samen draaien als bruidspaar, was het ook onze beurt om de voetjes van de vloer te laten gaan! En dat is goed gelukt. De DJ's draaiden geweldig leuk, er werd goed gedanst en het bier en de flugel vloeide rijkelijk.

Er werd tot in de late uurtjes gefeest en gedanst. Iedereen ging los en het was het top feest waarop wij gehoopt hadden!!

Dit met dank aan het geweldige DJ team van de avond. Harold en Emiel waren onze hoofd DJ's deze avond. Michiel, Roy en de bruidegom hebben ook heel goed hun best gedaan om er een top feest van te maken!!!!

Ook al wilden we er absoluut niet aan, het werd toch tijd voor onze speech en het laatste nummer frown

'Mariah Carey - All I Want For Christmas' werd ingezet. Nog een laatste keer dansen met onze geweldige gasten en met recht: THE BEST PARTY PEOPLE IN THE WORLD!!!!!
En vervolgens op een hele mooie manier door al deze geweldige vrienden, vriendinnen, familie en collega's uitgezwaaid worden.
Als we dan toch naar huis moeten, was dit een geweldig mooie manier!!onzetrouwpagina.com trouwshop.com