• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

- De Jurk!!!!


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

21 juni was het dan zover!

Eindelijk mocht ik mijn trouwjurk uit gaan zoeken. Samen met Mama, Wilhelmien (de moeder van Frank), Anouk, Ilse en Kim naar Koonings in Deurne.
Daar aangekomen, moesten we witte slofjes over onze schoenen aandoen zodat de jurken binnen niet vies zouden worden.

In de winkel werden we heel erg goed en vriendelijk ontvangen door Jolanda, na wat vragen en de koffie en de thee ging het dan eindelijk beginnen.. Jolanda luisterde naar wat ik mooi vond en ging daarna jurken halen die wel aan mijn eisen zouden voldoen. 

Ik heb ontzettend mooie jurken gezien maar 1 jurk was al vrij snel favoriet. Na nog wat andere jurken aangehad te hebben wist ik zeker wat mijn jurk zou worden en zijn alle maten opgemeten zodat mijn jurk besteld kon worden.

Het zou 4 maanden duren voor de jurk in de bruidsmodezaak zou zijn, Helaas klopte dit niet helemaal en kan ik pas halverwege januari terug om mijn jurk te gaan passen. Maar Gelukkig vliegt december voorbij en voor ik het weet is het januari en mag ik mijn droomjurk weer aan!

 

Ik kan niet wachten tot ik  hem aan jullie kan laten zien op vrijdag 19 Juni 2015!!

 


  

Laatste wijzigingen

- De Jurk!!!!
woensdag 7 januari 2015

- Bruidstaart!!
woensdag 7 januari 2015

Blog
woensdag 7 januari 2015

Het Pak
woensdag 10 december 2014

- ceremoniemeester(s)
woensdag 10 december 2014

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven