• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

- Fotograaf


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Op 14 april jl. stond onze eerste afspraak met een fotograaf op de planning.

Frank was er al vrij snel uit welke fotograaf hij wilde op de bruiloft en aangezien ze erg goed bekend staat in de omgeving waren wij er eigenlijk al vrij snel uit. De afspraak stond gepland en als er van beide kanten uit een goed gevoel was, wilde we Mieke als fotograaf.
 

Tijdens de eerste afspraak is er ontzettend veel besproken, hebben we werk van Mieke bekeken en ook besproken hoe we elkaar hebben leren kennen en wat in grote lijnen ons idee was om onze trouwdag in de vullen.
Het was een ontzettend gezellige avond waarop we veel hebben besproken en gelachen met elkaar, bij het afsluiten van het gesprek hebben we dan ook meteen definitief gemaakt dat Mieke onze dag gaat vastleggen!

Voor onze trouwdag hebben we nog een keer een proefshoot met Mieke zodat we elkaar beter leren kennen en het op de trouwdag zelf niet zo ongemakkelijk zal zijn om voor de camera te staan.

We kijken er erg naar uit!

hierbij een foto van Mieke

(ivm privacy van andere bruidsparen kunnen we helaas geen bruidsfoto's die door Mieke gemaakt zijn hier plaatsen. Wanneer je nieuwsgierig bent naar haar werk kun je altijd even naar onderstaande website gaan)

http://www.fotogaleriemieke.nl/

Laatste wijzigingen

- De Jurk!!!!
woensdag 7 januari 2015

- Bruidstaart!!
woensdag 7 januari 2015

Blog
woensdag 7 januari 2015

Het Pak
woensdag 10 december 2014

- ceremoniemeester(s)
woensdag 10 december 2014

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven