• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

- Onze eerste ontmoeting


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Juli 2012

De vierdaagse van Nijmegen staat voor de deur als het Eindhovens dagblad op zoek is naar mensen, uit de regio, die ze kunnen volgen tijdens dit evenement.
ik word door mensen uit de winkel opgegeven om zo meer aandacht te krijgen voor het goede doel waarvoor ik loopt.

Frank loopt dat jaar voor het eerst de vierdaagse, samen met zijn vader. Het toeval wil dat ook de vader van Frank gevolgd wordt door het Eindhovens Dagblad en dus stonden de foto's en verhalen op één en dezelfde pagina, waardoor Frank dit ook onder ogen kreeg.

Omdat de vader van Frank uitviel, besloot Frank om mij toe te voegen op facebook om zo te proberen of we een stuk samen konden lopen. Uiteindelijk lukte dit niet omdat het tijdens het lopen lastig was om contact te leggen.

Dag 3, 4daagse 2012

Tijdens de derde dag van de vierdaagse is het weer zo wisselvallig dat het een dans lijkt onder de mensen. Poncho aan, droog.. Poncho uit en het begint weer te regenen. Onderweg naar de zevenheuvelenweg komt Frank een meisje tegen (waarvan hij in eerste instantie niet wist dat het ik was) en begint te praten over het weer.
Ik reageer ontzettend chagrijnig, dat ik net een verzopen kat lijkt.. Vreselijk dat weer.
Tot overmaat van ramp probeert Frank me op te fleuren door me een stukje chocolade aan te bieden. Dit schoot in het verkeerde keelgat waarop ik ontzettend boos werd op Frank en zei dat niet elke meid standaard valt voor chocolade en vragen over het weer en dat Frank maar door moest lopen want dit werd helemaal niks.

Uiteindelijk is Frank doorgelopen en hebben we tot aan de eerste afspraak nooit in de gaten gehad dat we elkaar tegen waren gekomen. Via Facebook hield het contact wat aan en werden er vriendschappelijke gesprekken gevoerd.

September 2012

Halverwege September was het contact zo veel meer geworden, dat er besloten wordt een keer af te spreken. Op het moment dat we elkaar zagen besefte we dat we elkaar tijdens het lopen tegen waren gekomen en hebben we even gelachen om dat feit en heb ik mijn excuses aangeboden voor mijn gedrag.

Na de eerste keer dat we elkaar gezien hadden besloten we dat er gauw een nieuwe afspraak gemaakt moest worden zodat we iets konden gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan. Op een woensdagavond even gezellig wat drinken op het terras. Frank haalde me netjes op bij papa en mama.. Ik kon zien dat hij zenuwachtig was toen hij zich voorstelde smiley we hebben even zitten praten (uiteraard over de vierdaagse) en toen zijn we naar Eindhoven gereden.

Na een aantal uur op het terras, besloten we om weer naar huis te gaan. Omdat ik het koud had, gaf Frank me onderweg naar de auto zijn jas zodat ik het weer warm zou krijgen.
Toen we bij ons thuis waren en ik de auto uit wilde stappen, kuste Frank me voor de eerste keer en stapte ik nogal overdonderd uit.

Al snel besloten we om elkaar vaker te zien, en omdat we elkaar zo leuk vonden besloten we om een relatie met elkaar aan te gaan.. 


wij samen in de Efteling, kort nadat we elkaar voor het eerst hadden gezien.

 


 

 

Laatste wijzigingen

- De Jurk!!!!
woensdag 7 januari 2015

- Bruidstaart!!
woensdag 7 januari 2015

Blog
woensdag 7 januari 2015

Het Pak
woensdag 10 december 2014

- ceremoniemeester(s)
woensdag 10 december 2014

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven