• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Het Pak


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Op 16 november 2014 opende Koonings haar vernieuwde Bruidsmodespeciaalzaak.

Een bruidsmodezaak van 4500m2 waarmee ze dus ook 's Werelds grootste zijn. Met nieuwe kleedkamers, de fotograaf die nu in hetzelfde gebouw zit shop in shops in het gebouw en noem maar op.
Voor ons een rede om even te gaan kijken aangezien het voor Marielle nog even gaat duren voor ze er weer heen mag.

Nu mocht ik als man ook eens in het vrouwengedeelte komen, en zagen we al veel jurken hangen. Weer terug naar beneden en in gesprek geraakt met de vrouw die bij het mannen gedeelte stond, zij adviseerde me toch wel om snel te gaan kijken naar een pak want als het pak er niet zou zijn in mijn maat moest het besteld worden en moest ook ik rekening houden met een besteltijd van 3 maanden. 

 

Dus tijdens de modeshows maar meteen een afspraak gemaakt en Marielle haar jurk laten linken zodat de verkoopsters konden zorgen voor een pak dat goed bij haar jurk past.

 

Op 22 November ben ik Samen met ons mam, onze Twan en Kim  mijn trouwpak uit wezen zoeken. Ik wist van te voren al wel een beetje wat ik graag wilde en dat hielp dan ook wel. Na verschillende pakken te hebben gepast was ik er uit en heb ik het pak besteld. In februari mag ik terug om te gaan passen en hopelijk past het dan aangezien ik er een beetje voor moet afvallen. (dit wilde ik zelf) 

Nu nog op zoek naar schoenen voor onder het pak om het af te maken!


 

Laatste wijzigingen

- De Jurk!!!!
woensdag 7 januari 2015

- Bruidstaart!!
woensdag 7 januari 2015

Blog
woensdag 7 januari 2015

Het Pak
woensdag 10 december 2014

- ceremoniemeester(s)
woensdag 10 december 2014

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven