• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

Blog


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

7-1-2015

Hallo allemaal,

Nog even de beste wensen, (jaja 3 koningen is al geweest) maar wel zo netjes toch? ;-) 

oke... 2015
Ons jaar, nog 2 maanden en dan word ik 25 en op die dag gaan we ook in ondertrouw smiley spannend allemaal.

2014 ligt alweer een week achter ons, een hectisch maar mooi jaar vol met voorbereidingen. Inmiddels worden alle voorbereidingen weer opgepakt en zijn Frank en ik eergister fanatiek aan het tekenen geweest en gister hebben we de tekeningen aan Peggy voorgelegd en hebben we samen met haar kleine aanpassingen gedaan en kan ik niet wachten tot zij onze tekeningen om gaat zetten in een geweldig mooie en lekkere bruidstaart!

 

De kaarten zijn besteld en de proefdruk komt zo snel mogelijk binnnen, 22 januari mogen we gaan overnachten en 23 januari gaan we onze trouwringen maken heart haha ik kan wel blijven zeggen dat ik het spannend vind.. Helaas valt dat ook al te merken aan de slapeloze nachten en maffe dromen.. Trouwbibberslaugh Hopelijk blijft dat niet nog 5 maanden duren want dan zie ik er op de bruiloft waarschijnlijk uit als een zombie.. ha-ha.

nou tot de volgende keer maar weer!!

xx Marielle


 


 

 

10-12-2014

Het is alweer december, Bijna een jaar geleden ging Frank in Disneyland parijs op zijn knieen en vroeg me daar ten huwelijk.  Een jaar waarin we al heel veel hebben geregeld, en van de 18 maanden tot aan de bruiloft zijn er inmiddels nog maar 6 over.
Wat gaat de tijd toch snel, voor je het weet is er een jaar voorbij.

Op dit moment ligt het een beetje stil met de voorbereidingen voor de bruiloft omdat iedereen het druk heeft met kerst (zeker in de winkel nu). Volgende week eerst een weekend naar Disneyland Parijs, Daarna aan de slag met de dingen die ik zelf wil maken voor de bruiloft en als het goed is zijn dan ook de kaartjes binnen en gaan we aan de slag om ze af te maken en de enveloppen te schrijven.

Mijn jurk zou eigenlijk al in oktober in de winkel zijn maar helaas heeft dat nog niet zo mogen zijn. er was een fout gemaakt en dus was mijn jurk er niet na 4 maanden maar gaat het uiteindelijk 7 maanden duren, mijn geduld wordt flink op de proef gesteld maar gelukkig gaat december zo snel dat het zo half januari is. Ook dit overleven we wel weer haha.

xx Marielle

 


 

Laatste wijzigingen

- De Jurk!!!!
woensdag 7 januari 2015

- Bruidstaart!!
woensdag 7 januari 2015

Blog
woensdag 7 januari 2015

Het Pak
woensdag 10 december 2014

- ceremoniemeester(s)
woensdag 10 december 2014

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven