• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

- Bruidstaart!!


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Een erg moeilijke keuze als je niet anders gewend bent dan taart van Bakkerij Schellens, omdat je moeder daar werkt wink

Echter op de bruidsmodeshow van Koonings mochten we een stukje taart proeven die gemaakt was door Peggy (www.taartendroom.nl)
Deze beviel ons zo goed op dat moment dat we erg twijfelde over wat nu te doen.

Op 26 Januari 2014 was er weer een beurs in Deurne, waar ook Peggy weer aanwezig was met haar prachtige creaties (ofja de foto's dan)
We mochten weer proeven en het beviel ons nog steeds zo goed dat we meteen hebben besloten om te informeren of ze nog vrij was voor onze trouwdatum. Gelukkig waren we er net op tijd bij want met ons was die datum al bijna vergeven.

Peggy maakt ontzettend mooie taarten.. Wel is het zo dat ze nooit 2 x dezelfde taart maakt. Elke taart moet passen bij het bruidspaar.
Begin 2015 gaan we dan ook met Peggy bespreken hoe onze bruidstaart er uit moet komen zien!

 

    


Update 

op dinsdag 6-1 hebben we onze bruidstaart ontworpen samen met Peggy en ik kan niet wachten tot we het resultaat kunnen zien op 19-06

 

Laatste wijzigingen

- De Jurk!!!!
woensdag 7 januari 2015

- Bruidstaart!!
woensdag 7 januari 2015

Blog
woensdag 7 januari 2015

Het Pak
woensdag 10 december 2014

- ceremoniemeester(s)
woensdag 10 december 2014

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven