• 00

  dagen

 • 00

  uur

 • 00

  min

 • 00

  sec

Tot onze trouwdag

- Het aanzoek


fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

We willen een weekendje weg, maar waar naartoe..

Al snel waren we er uit (vooral ik, Marielle) we zouden een weekend naar Disney gaan.. Wanneer?? MET KERST!
Jaren wilde ik al naar Disney toe tijdens de kerstvakantie, het park wordt dan omgetoverd en nog sprookjesachtiger dan het normaal gesproken al is.

De reis is geboekt, het geplan kan beginnen voor Frank.
Al een tijdje spraken we over trouwen en dat we dit allebei erg belangrijk vonden, Ik nog meer dan Frank cheeky en ongeduldig als ik ben, heb ik dit dus ook regelmatig ter sprake gebracht. (Ik was immers al jaren bezig om mijn bruiloft te plannen ha-ha.)

Frank had nu een 4-5 maanden om een ring uit te gaan zoeken en te zorgen dat hij op tijd klaar zou zijn. Aangezien ik hele kleine vingers heb (lees mt 15.5) en standaardringen vaak pas beginnen bij 16.. was dit een lastige klus. Ondanks dit alles was al snel duidelijk welke ring het zou worden. 
Een geweldig mooie ring met veel steentjes.

Kerst 2013
2e kerstdag, gezellig met beide families bij ons thuis eten. Met (bijna) iedereen bij elkaar, en iedereen had iets te eten gemaakt was het een heerlijke avond. Echter steeg de spanning ook aangezien we 's nachts naar Parijs zouden gaan.

Als 's nachts de wekker gaat is het dan ook stressen of alles mee was, van de autorit heb ik niets meer meegekregen aangezien ik in slaap ben gevallen. (Dit vind Frank echt de meest geweldige eigenschap die ik heb ha-ha)
Eenmaal aangekomen bij het hotel hebben we nog maar een uur geslapen omdat het nog erg vroeg was. Daarna genieten van het uitzicht dat we hadden vanaf de hotelkamer (kon niet beter)

Disney!!!!!!!!!
Ein-de-lijk, na al die tijd afgeteld te hebben, waren we eindelijk in Disney.. Een heerlijke dag, geen lange wachtrijen en samen ontzettend gelachen gedurende de dag. Het enige nadeel is dat het zo verschrikkelijk koud is.
Steeds wil ik mijn handen in de jaszakken van Frank opwarmen (wat later best vervelend bleek te zijn omdat hij de ring steeds moest verwisselen van zak) eerst links en dan rechts etc etc. 
Tegen half 6 zoeken we dan ook de warmte van de BBQ-Ranche op het park op. We eten lekker en komen even bij aangezien het buiten ontzettend koud is..

Na het eten besluiten we nog een rondje door het park te lopen omdat het park tot 22.00 open is en we die show echt willen zien! 
Als we voorbij het Kasteel komen (wat inmiddels prachtig was met het licht) stopt Frank en wil de camera aan vreemde mensen geven zodat die een foto van ons kunnen maken. Ik ben hier echter niet van gediend en wordt een beetje boos.. "ik versta die mensen niet en dadelijk jatten ze de camera" of "nee ik ga die mensen niet lastig vallen die zitten gewoon op een bankje" en "neee, NIET DIE!" waren de uitspraken die voorbij komen.

Terwijl ik dat doe, wordt Frank steeds bozer(zenuwachtiger) en geeft uiteindelijk de camera toch maar aan een stel dat daar staat, met de vraag of ze een foto willen maken. Zo gezegd, zo gedaan.. Foto is gemaakt.. Ik wil mijn camera terug.

Frank heeft echter andere plannen en vraagt om nog een foto te maken, ik kijk hem aan waar dat goed voor is en op dat moment gaat hij op zijn knieën zitten en krijg ik de schrik van mijn leven.
Het hele verhaal dat Frank ingestudeerd had, was hij ineens vergeten en zenuwachtig vraagt hij of ik met hem wil trouwen..

Natuurlijk wil ik met hem trouwen! alleen ik vergat door de zenuwen even om ja te zeggen.. Frank blijft zitten en een aantal mensen beginnen te klappen waardoor ik zenuwachtig word en vraag of hij alstublieft op wil staan..
Hij wil best op staan maar hij wil wel mijn antwoord weten ... ha-ha.. 

Natuurlijk wil ik met hem trouwen.. en eindelijk mag ik dan de mooie ring om! De rest van de avond straal ik en geniet ik met volle teugen. Na de eindshow, gauw terug naar het hotel! (mijn telefoon was uitgerekend tijdens het eten leeg waardoor ik nog niemand had kunnen bellen..) Ook al was het inmiddels half 12, snel hebben we onze ouders gebeld en vrienden, familie, kennissen en collega's op de hoogte gebracht van het feit dat we VERLOOFD zijn!!!!!

      

 

 


 

 

 

Laatste wijzigingen

- De Jurk!!!!
woensdag 7 januari 2015

- Bruidstaart!!
woensdag 7 januari 2015

Blog
woensdag 7 januari 2015

Het Pak
woensdag 10 december 2014

- ceremoniemeester(s)
woensdag 10 december 2014

Onzetrouwpagina.com

Onzetrouwpagina.com is een initiatief van de Trouwshop, sinds 1999 de meest toonaangevende website op het gebied van trouwen in Nederland en Belgi??. De Trouwshop biedt al sinds jaren bruidsparen de mogelijkheid voor hun een persoonlijke trouwpagina - website te verzorgen, inclusief een waardebon van ??? 25,-.

Onzetrouwpagina.com
Trouwshop.com
Trouwspecialisten
Trouwblog
Trouwshopkaart

^ Scroll naar boven