Onze hobby's

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Als er één ding is wat Marcel en Ellie beiden graag doen dan is dat wel... REIZEN!
Zij houden beiden van leuke uitstapjes maken, mooie steden bezoeken, het vliegtuig pakken, maar ook lekker kamperen met... caravan of vouwwagen?

Toen zij elkaar ontmoeten, had Ellie  namelijk al een vouwwagen en had Marcel een caravan. Dus waar dan voor te kiezen? De eerste kampeervakantie samen werd er gekozen voor de caravan en ook de grote vakantie met de jongens ging de caravan mee. Daarna werd toch gauw een keer de vouwwagen gepakt voor een weekje vakantie in Luxemburg.

Ondertussen wordt de caravan veel vaker gebruikt dan de (oude) vouwwagen, maar die wordt nog niet weggedaan hoor! 't is best romantisch zo samen in een tent... ook met regen die tikt op het tentdoek!!
 


Een andere Hobby is: fietsen!
Ook dat is een leuke manier van uitstapjes maken; je bent lekker in de buitenlucht, je ziet onderweg veel en het is ook nog eens gezond! Ondertussen hebben we o.a. gefietst op Texel, in de duinen van Schoorl en Bergen, op de heide van de hoge Veluwe, door de bloembollenvelden bij Lisse/Noordwijk en natuurlijk dichterbij in Amstelveen, bij Schiphol, Aalsmeer, door het Amsterdamse bos en over de Amsterdamse grachten!
  onzetrouwpagina.com trouwshop.com