Generale repetitie op 2e paasdag

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Hallo allemaal,

Vandaag, maandag 5 april (2e paasdaag) en met nog 59 dagen te gaan, hebben we een kleine generale repetitie gehouden.
Het was de bedoeling om de auto bij café-restaurant Silversant neer te zetten en dan vandaar naar de opstapplaats van de museumtram te wandelen om te kijken hoeveel tijd we kwijt zouden zijn.
Maar toen we net over de spoorwegovergang reden zagen we onze trouwtram al aan komen rijden. We hebben de auto maar direct geparkeerd en deze tram gepakt.
Toen we erin zaten en de conducteur langs kwam, maakten we de opmerking dat we deze tram op 4 juni voor ons zelf zullen hebben. Waarop de conducteur zei: wat is jullie naam dan? Toen wij onze naam noemde, zei hij "wat grappig, dan hebben wij elkaar al eerder aan de telefoon gesproken". Wat een toeval dus.
Daarna pakte hij zijn map erbij en hebben we weer alles doorgenomen tijdens het ritje naar Amsterdam.
Bij het eindpunt hebben we ook rondgekeken en na een half uurtje gingen we weer terug met een andere tram. Hierbij werden we de eerste meters geholpen door een diesellocomotiefje omdat de bovenleiding aldaar nog niet hersteld was door een brand die er in december vlakbij had gewoed.

Terug in Bovenkerk hebben we alsnog de wandeling gemaakt naar Silversant.
De stopwatch ingedrukt en op een rustige tempo gelopen. Wij zetten een tijd neer van 9.49 min. Daar aangekomen rook het zo lekker en we hadden sinds het ontbijt nog niet gegeten, dus naar binnen en WEER heerlijk gegeten waaruit blijkt dat we een goede keus hebben gemaakt voor ons huwelijksdiner.P.S.  Deze tram wordt het dus ook niet...!! Of toch...?!?!

 onzetrouwpagina.com trouwshop.com