Trouwjurk bruid

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Een paar dagen nadat de bruidegom was geslaagd voor zijn pak, is nu ook de bruid geslaagd. En hoe!! Vandaag een dagje vrij en dus op zoek naar een mooie jurk, pakje, broekpak, of....
En waar ga je heen als je half Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn enz. al hebt doorzocht? Natuurlijk ga je dan naar... Haarlem! Immers; als je het in Haarlem niet vindt, vindt je het nergens! (dat zeggen ze in Haarlem tenminste...)

Maar inderdaad, na diverse straatjes te hebben doorzocht, kwam ik in de Grote Houtstraat terecht bij een heel mooi winkeltje dat helemaal vol hing met de meest prachtige jurken en pakjes! Korte en lange jurken in allerlei maten en kleuren! Ik voelde met net een kind in een snoepwinkel; heel veel keus en allemaal even mooi! Nou nee, niet allemaal even mooi. Er was voor mij echt één model en één kleur die er helemaal uitsprong! Helaas was die kleur er niet in mijn maat, maar geen nood: die wordt gewoon voor deze dame even speciaal gemaakt in... Frankrijk! Ach ja, je bent speciaal of je bent het niet!

Wel alvast een mooie stola in dezelfde kleur en stof meegenomen, zodat ik hiermee aan de slag kan om bijpassende schoenen en accessoires te zoeken. Meteen nog gaan zoeken in Haarlem, maar voor schoenen nog niet geslaagd. Wel al voor diverse accessoires, maar wat die zijn, houd ik natuurlijk nog geheim tot de grote dag!
Die schiet trouwens al op; nog 65 dagen. Spannend! Maar ik ben wel heel blij dat ik nu voor iets heel belangrijks ben geslaagd: mijn trouwjurk!onzetrouwpagina.com trouwshop.com