Onze trouwdag - aankleding

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Donderdagmiddag 3 juni waren onze tram-versierders (Martijn, Jasper, Jan-Pieter, Marian en Peter) al anderhalf uur bezig geweest om onze huwelijkstram een heel feestelijk uiterlijk te geven met ballonnen en slingers (helemaal afkomstig uit Groningen) en zelfs aan de buitenkant werden bruids-vlaggetjes gehangen!

Maar gisteren - 4 juni 2010 - was het dan eindelijk zover.... Onze D-Day was aangebroken!

En ja hoor; een heerlijk stralend zonnetje maakte ons al vroeg wakker... 5 uur  's ochtends! Maar er was dan ook veel te doen, dus van slapen kwam niet veel meer.
Samen met de jongens ontbijten en spullen bij elkaar zoeken en de afvinklijstjes checken.
Om half 11 vertrekt Ellie naar haar moeder in Uithoorn met de laatste make-up spulletjes e.d. want de belangrijkste zaken zoals haar trouwjapon en schoenen en accessoires lagen daar al. Ook haar zuster Tineke en haar nichtjes Carmen (onze fotograve) en Yentle (onze kapster) kwamen helemaal vanuit Groningen naar Uithoorn om daar de bruid eens goed onder handen te nemen. Dus krullers in het haar en make-up op het gezicht! Ook de moeder van de bruid werd door onze eigen kapster mooi in de krullen gezet en door haar oudste dochter (Tineke dus) aangekleed. Toen make-up en kapsel helemaal klaar waren en iedereen bijna omviel van bewondering (humhum), was het tijd om de bruid aan te kleden! Mooie japon aan en van achteren flink aansnoeren.. Oei, bijna geen adem meer kunnen halen, maar "wie mooi wil zijn, moet pijn lijden".

Ondertussen is bij Marcel thuis in Amstelveen onze eigen bloemist Henk Noordman gearriveerd om daar een heel mooi bruidsboeket en prachtig auto-boeket af te leveren...


En dan is het 2 uur en wordt er bij Marcel aangebeld door onze eigen taxi-chauffeur Peter met fotograaf Jan-Pieter. Het boeket wordt op de mooie zilveren Mercedes bevestigd en toen gingen de heren met de bruidegom op weg naar Uithoorn...


En daar, bij Ellie's moeder thuis, zien de bruid en bruidegom elkaar dan eindelijk voor het eerst in vol ornaat! Allebei vol bewondering voor de ander: wat zie je er mooi uit...!

Hier zijn ze dan eindelijk... Het bruidspaar Marcel en Ellie !


 onzetrouwpagina.com trouwshop.com