Onze trouwdag - aan de bruidstaart

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Op 4 juni 2010 om half 4 arriveren Ellie en Marcel met de trouwauto met chauffeur Peter bij Eetcafé Silversant in Bovenkerk. Voor de mooie Sint Urbanuskerk stapt het bruidspaar uit en wordt meteen door velen op de gevoelige plaat vastgelegd... Het lijkt wel of er een heel bekend stel in het huwelijk gaat treden. En dat is natuurlijk ook zo!!


Ondertussen waren alle gasten al gearriveerd en was het gezellig druk op het terras onder de grote parasol. Iedereen zocht toch maar de schaduw op, want het zonnetje was goed warm. En dus werd er i.p.v. koffie en thee meer bier en frisdrank gedronken!
Natuurlijk iedereen begroeten en praatje maken en ook de complimenten voor onze prachtige kleding en kapsels in ontvangst nemen (hahaha).


Maar toen was het toch de hoogste tijd voor de... bruidstaart! Deze was door bakkerij Koolhaas keurig in Bovenkerk afgeleverd en op een mooie zilveren schaal werd deze geserveerd. Ook deze taart was door ons zelf ontworpen en natuurlijk helemaal in het thema van de Marcellie Express! Zie hier het resultaat:


Tja, en als je bruidstaart serveert, is het natuurlijk ook de bedoeling dat deze wordt aangesneden door het bruidspaar... Want hoewel nog niet getrouwd, besloten we - dwars tegen de regels in - de taart alvast van tevoren te nuttigen! Dus kregen we een groot mes in ons handen geduwd en toen was het moment daar...


Met trillende handen gleed het mes soepel door de tramrails...
En even later zat iedereen lekker te smullen!

onzetrouwpagina.com trouwshop.com