Onze Trouwambtenaar

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
We schrijven dinsdag 25 mei 2010.
Vanavond hadden wij bijzondere visite over de vloer... onze buitegewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Zij (want het is een vrouw!) heet Hannie Kerkelaan-Janssen en is door ons persoonlijk gekozen.
Wij kregen namelijk de keuze uit 5 beambten, welke op de site van de Gemeente Amstelveen stonden met ieder zijn eigen foto en verhaal. Marcel ging eerst alle 5 verhalen lezen en maakte toen zijn top 3. Daarna ging Ellie aan de hand van de 5 verhalen haar top 3 maken. En toen onze lijstjes naast elkaar lagen, bleek dat onze eerste twee keuzes gelijk waren: zowel bij Marcel als bij Ellie was deze mevrouw Hannie de eerste keus!
Toen wij op de camping in Ootmarsum zaten, belde zij ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met ons.
En vanavond was het dus zover. Bij een lekker bakkie koffie gezellig zitten praten over ons en over onze grote dag en over onze wensen tijdens de plechtigheid. Mevrouw Hannie had heel veel te noteren en ze ging uiteindelijk dan ook met 6 pagina's vol gekrabbel weer naar huis! Om aldaar uit al die krabbels een mooie speech te gaan schrijven. 
Onze eerste indruk van haar lijkt te kloppen: het is een vriendelijke, leuke vrouw met een vleugje humor. We zijn dan ook zeer content (lees: tevreden) met onze keuze!
 
Mevrouw Hannie Kerkelaan-Janssen

onzetrouwpagina.com trouwshop.com