50 dagengrens

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
Hallo allemaal,

Bij het hoofdstuk 100 dagengrens hebben wij beloofd terug te komen bij de 50 dagengrens. En dat moment is dan nu aangebroken.

De tijd gaat snel, maar we hebben tussentijds alweer een hoop kunnen regelen. Dit hebben jullie de afgelopen tijd in de nieuwe hoofdstukken kunnen lezen. We vinden het nog steeds erg leuk om te doen.

Marcel vindt het zelfs zo leuk dat hij het liefst elke avond naar het Centraal Station gaat om naar de City Night Line te kijken. Maar als hij dan ook echt gaat, komt hij steeds voor nieuwe verrassingen te staan. Zo blijkt de samenstelling van de trein telkens anders te zijn dan wat op het rijtuigenbord staat vermeld en zelfs onze wagon zit dan weer voor- midden- of achterin de trein. Zelfs deze zwitserse trein vertrekt vanaf beginpunt Amsterdam soms met een half uur nederlandse vertraging! Daarom gaat Marcel het liefst elke dag checken of dit een blijvend probleem is hihihihi.

En Ellie gaat zich vanaf heden op de bruidstaart storten. Niet letterlijk natuurlijk, want dan blijft er weinig van de taart over! Wel verheugd zij zich erg op het voorproeven hahahaha.

En nu dan weer terug op de 50 dagengrens. Wij hebben het zo uitgekiend dat op deze speciale dag er iets speciaals in jullie brievenbus ligt.....

Omdat we met de 100 dagengrens wat te laat waren, wilden we dit hoofdstuk exact op de juiste minuut lanceren. Maar helaas ging eerst al de pagina in rook op en moesten we opnieuw beginnen en nu blijkt dat we ook nog eens 16 uur te vroeg zijn! We liggen hier in een deuk hahahahahahaonzetrouwpagina.com trouwshop.com