Zijn aanzoek

fjrigjwwe9r1pagina:PTekst
fjrigjwwe9r1pagina:PTekst

Als echte fan van sprookjes ging ik bijna elk jaar naar de Efteling, maar nu was het er al een paar jaar niet van gekomen. Tot Marcel mij afgelopen september plotseling verraste met entreekaartjes voor de Efteling! Dus de eerst volgende dag dat wij beiden vrij waren, gingen wij het sprookjesbos bezoeken.
Marcel vroeg op een gegeven moment of we in de bootjes gingen, maar ik zei dat we beter nog even konden wachten tot we moe waren en dan konden we uitrusten in de bootjes.
Dus een uurtje later stelde Marcel weer voor om in de bootjes te gaan, maar dit maal vond ik het geen goed idee omdat er een rij voor stond! Ik begreep ook niet waarom hij maar zo graag in de bootjes wilde...
De derde keer dat we er langs liepen, stond er een korte rij en wilde ik ook graag wel even gaan zitten. Dus eindelijk gingen we dan samen in een bootje varen op 't meer.
     
Op het moment dat ik net een Mars voor ons beiden uit mijn rugtas pakte, vroeg Marcel of ik daar nog even mee wilde wachten want hij wilde eerst wat aan mij vragen...
Wiebelend op één knie pakte hij mijn hand en vroeg of ik met hem wilde trouwen!
JAAAAAA natuurlijk wilde ik dat! Wie kan er nou nee zeggen tegen zo'n lieverd?!!

Dus zo werd het Eftelingbootje ons huwelijksbootje en het Eftelingsprookje een echt sprookje voor mij; mijn prins op het witte paard wordt mijn man!
   
 onzetrouwpagina.com trouwshop.com